Referenties

Een stevige gesprekspartner die weet waar hij het over heeft

Theo heb ik leren kennen als iemand die scherp analyseert en beschikt over een uitstekende organisatiesensitiviteit. Hij beweegt zich gemakkelijk in alle lagen van de organisatie en komt met realistische voorstellen waar de organisatie wat aan heeft. Zowel voor de directie als voor de Raad van Toezicht is hij een stevige gesprekspartner die weet waar hij het over heeft. Door zijn persoonlijkheid is Theo ver boven zijn formele rol als P&O adviseur uitgegroeid.

Waardevolle gesprekken die je niet meer loslaten

Theo heeft binnen ons bedrijf een aantal mensen succesvol gecoacht. Hierdoor had ik contact met hem en hebben we op een later tijdstip nog een aantal, voor mij waardevolle gesprekken gevoerd. Geheel belangeloos.
Dit maakt Theo bijzonder. Hij laat je praten, luistert en kijkt&ziet. Om je daarna eerlijk, helder en duidelijk zijn visie te geven. Dit zet je in beweging en laat je niet meer los.

Ons salesteam is door Theo zijn aanpak gegroeid en sterk geworden

Theo heeft door zijn mensgerichte, professionele en soms confronterende aanpak ons salesteam onderling sterker gemaakt waarbij het vertrouwen in elkaar is verstevigd en het collega’s mogelijk is gemaakt om zaken los te laten en weer te kunnen groeien. Een sterke communicator met het hart op de juiste plek die mensen helpt, de juiste keuzes te maken.

Regiodirecteur Kleinbedrijf Regio Noord West en Zuid West at ABN AMRO Bank N.V.

Inspirerend om mee samen te werken

Samen met Theo gewerkt aan een nieuw elan van Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse. Om een organisatieverandering te bewerkstelligen, maar ook om een zware taakstellende bezuiniging op te vangen met gedwongen ontslagen, is naast een richtinggevend document, de missie en de visie, een reorganisatieplan geschreven en uitgevoerd. Theo was daarin voor mij een sparringpartner en betrouwbare expert op het gebied van HRM en organisatieverandering. Hij was en is nog steeds belangrijk voor de (na)zorg van medewerkers.
Dit betreft zowel mensen die zijn ontslagen, als mensen die in hun nieuwe functie nog moeten groeien. Dit doet hij op een coachende manier met een goede balans tussen oog voor de mens en oog voor de zaak.
Een prettig en inspirerend mens om mee samen te werken!

Interim directeur Bibliotheek Spijkenisse

Tot de kern doorgedrongen

Ik heb Theo begin dit jaar benaderd voor een coachingstraject gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling. Het initiële traject heb ik inmiddels doorlopen en de veranderingen zijn duidelijk zichtbaar, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn omgeving. Theo heeft mij geleerd om mijn –vaak lang geleden opgebouwde muren – af te brokkelen of soms zelfs weg te breken en hierdoor veel meer ruimte voor mijzelf te creëren.
Hij durft je een spiegel voor te houden en door een soms best confronterende, maar altijd eerlijk en open manier van coachen ook echt tot de kern door te dringen. Ik zie nu veel meer kansen en mogelijkheden in plaats van hobbels en gevaren op de weg. Dit enthousiasmeert en motiveert enorm! Kortom: ik kan Theo als coach van harte aanbevelen!

Senior Consultant Molenaar & Lok

Rust en ruimte gekregen, privé en zakelijk

Na het accepteren van een nieuwe baan sloeg de twijfel toe. Wat wil ik eigenlijk? Hoe ga ik daar komen en hoe heb ik tot nu toe altijd gewerkt? Deze vragen heb ik samen met Theo verkend, waarbij al in het eerste gesprek een openheid heerste die zeer bevrijdend voelde. Ik heb geleerd om, zowel zakelijk als privé, eerlijk naar mezelf en anderen te kijken en verwachtingen te spiegelen. Door het traject met Theo heb geleerd rust te ervaren en mijn interesses, behoeften en gevoel de ruimte te geven. Theo wist mij met zijn vragen steeds te prikkelen om te willen en durven veranderen en dat te blijven doen.

Docent Hogeschool ICT en Media

Wauw…

Theo zijn interesse in de mens is oprecht hierdoor is hij een fijne sparringspartner. Iemand die je een spiegel voorhoudt, je met je neus op de feiten drukt en je goed kan laten nadenken. Met een paar goede vragen helpt hij je verder zodat je pas thuis denkt, was dit nu een coachingsgesprek……..Wauw.

Kantoordirecteur ABN AMRO Bank N.V.

Betrokken en resultaatgericht

Theo heeft de ideale combinatie in zich van menselijk betrokken en zakelijk resultaatgericht. Op een persoonlijke, menselijke manier weet hij je tot de kern van zakelijke dilemma’s te brengen. Resultaatgericht, betrokken en gedreven. Ik kan Theo van harte aanraden.

Manager bedrijfsvoering Mardenkro

Theo weet mensen op een heldere manier in beweging te krijgen

Theo weet op een heldere en eerlijke manier personen in beweging te krijgen. Ook zorgt hij ervoor dat teams stappen voorwaarts maken door op een zorgvuldige wijze de ” confrontatie” te zoeken. Door zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen binnen organisaties heeft hij een scherpe blik op de knelpunten en een oplossing om verder te komen.

Directeur bedrijfsvoering Leger des Heils

Een geduldige en eerlijke coach die ik van harte aanbeveel

Door het traject met Theo heb ik geleerd om werksituaties vanuit een andere hoek te benaderen. Door zijn open en prettige manier van confronteren, kreeg ik meer zicht op mijn functioneren en achterliggende overtuigingen. En wat ik kan doen om mezelf daarin te veranderen. Zonder daarbij uit het oog te verliezen welke sterke kanten ik vooral in ere moet houden. Een geduldige en eerlijke coach die ik van harte aanbeveel!

Fondswerver Edukans